06 41 15 63 13

Advocaat

mr. Fikriye Güner – advocaat

Na haar studie rechten in 2002 is Fikriye Güner haar loopbaan begonnen als projectmedewerkster bij diverse bedrijven. Vervolgens is zij van augustus 2005 tot oktober 2007 werkzaam geweest als docent Recht aan de faculteit HBO-Rechten van de Hogeschool van Amsterdam.

In 2007 maakte Fikriye Güner de overstap naar de advocatuur. Van oktober 2007 tot oktober 2014 heeft zij gewerkt als advocaat bij Hemwood (voorheen Gijs Heutink Advocaten), waar zij zich bezig hield met het omgevingsrecht, ruimtelijke ordening, milieurecht, handhaving en bestuursrecht. In oktober 2014 volgde een overstap naar Vogelaar Bosch Spijer Advocaten.

Sinds juli 2015 is zij als advocaat verbonden aan Stap Advocatuur. Zij adviseert en procedeert over bestuursrecht, ruimtelijke ordening, omgevingsrecht, vergunningverlening, bestuurlijke handhaving en bestuurlijke boetes, en sociaal zekerheidsrecht. Fikriye staat bij de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd op de hoofdrechtsgebieden bestuursrecht, omgevingsrecht en sociaal zekerheidsrecht. Deze registratie verplicht  haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Fikriye Güner is als docent (bestuurs)recht en omgevingsrecht verbonden aan de rechtenfaculteit van de Hogeschool van Amsterdam. Voorts is zij lid van de bezwaarschriftencommissies van de gemeente Vlaardingen, Oostzaan en Wormerland, waar zij de burgemeester en het college van burgemeester en wethouders adviseert over bezwaarschriften op het gebied van (omgevings)vergunningen, subsidies, planschade en nadeelcompensatie, uitkeringen en terugvorderingszaken, bestuurlijke handhaving en bestuurlijke boetes, en Wmo-kwesties.

Fikriye Güner is lid van de Vereniging voor Bouwrecht (VBR) en van de VAR Vereniging voor Bestuursrecht.

Contactgegevens:
guner@stapadvocatuur.nl
T: 06-41156313

Linkedin

Publicaties:
Parkeren en het omgevingsrecht, StAB 2011, nr.1
Download