06 41 15 63 13

Over ons

Doorgewinterde leermeesters delen visie, ervaring en vakmanschap

Kantoor
Stap Advocatuur is een klein gespecialiseerd advocatenkantoor waar kwaliteit en kostenbewuste ondersteuning van cliënten centraal staan. Binnen het kantoor hanteert men korte lijnen waardoor snel en efficiënt gehandeld kan worden.

Advocaat Fikriye Güner is gedreven, betrokken en flexibel. Fikriye Güner maakt vooraf afspraken met haar cliënten over de te nemen stappen, de planning en de tarieven.

Stap Advocatuur onderscheidt zich in de manier waarop zaken worden behandeld. Wij stippelen niet alleen in overleg met onze cliënten op een tactische wijze de route uit, maar kijken ook een stap verder dan het einddoel. Anders gezegd: wij denken en handelen op lange termijn. Dit kan bereikt worden doordat ons kantoor zich kenmerkt door specialisme, transparante tarieven, actieve betrokkenheid en passie voor het beroep.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Ons kantoor hecht veel waarde aan een actieve bijdrage in de maatschappij. Wij brengen onze betrokkenheid graag tot uiting door het leveren van gefinancierde rechtsbijstand, door te doceren bij onderwijsinstellingen en het bieden van stageplaatsen aan studenten. Wij verzorgen colleges aan de faculteit HBO-rechten aan de Hogeschool van Amsterdam. Voorts zijn wij actief in bezwaarschriftencommissies bij een drietal gemeenten waar wij de burgemeester en het college van burgemeester en wethouders adviseren over bezwaarschriften.

Omdat Stap Advocatuur sporten belangrijk vindt, verleent ons kantoor een korting aan de leden van de sportschool BigGym te Alkmaar, Almelo, Amstelveen, Den Haag, Den Helder, Deventer, Enschede, Groningen, Heemskerk, Heerhugowaard, Hengelo, Hoorn, Leeuwarden, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Wormerveer, Zaandam en Zwolle (www.biggym.nl).

Vacatures
Stap Advocatuur is een gespecialiseerd kantoor op het gebied van omgevingsrecht, handhaving en bestuursrecht. Op dit moment is er geen vacature voor een advocaat-medewerker of een advocaat-stagiaire. Open sollicitaties zijn altijd welkom.

U kunt uw sollicitatiebrief mailen naar info@stapadvocatuur.nl

Kantoorklachtenregeling
Stap Advocatuur is een eenmanszaak naar Nederlands recht en vormt de handelsnaam van mr. Fikriye Güner. Stap Advocatuur hecht grote waarde aan de tevredenheid van haar cliënten. Mocht het voorkomen dat u ontevreden bent over de wijze van de behandeling van uw dossier, dan zijn wij dat ook. Stap Advocatuur beschikt daarom over een klachtenregeling. De kantoorklachtenregeling behelst een interne klachtprocedure. Klik op kantoorklachtenregeling voor meer informatie.

Privacyverklaring
Stap advocatuur kan haar bedrijfsvoering niet uitoefenen zonder privacygevoelige informatie van u te verwerken. In deze Privacyverklaring hebben wij uiteengezet hoe wij uw gegevens verwerken.